EERDER

SDWA 2017: BRAZILIAANSE SFEREN OP HET WEILAND

Wat was zaterdag 10 juni 2017 een gave en geslaagde dorpendag! We hadden mooi weer, veel deelnemers aan de prutrace, leuke demonstraties met wat Braziliaanse dansers en er is goed meegezongen met Koos Alberts! ‘S avonds hadden we een mooie afsluiter met Waterproof Shampoo.

Ook de fiets- en wandeltocht was geslaagd. Met een record aan deelnemers (rond de 170!). De fietstocht leidde ons o.a. langs het unieke Koeienmuseum in Papekop. De wandeltocht ging o.a. langs de Oukoopse molen. Daarnaast hebben rond de 100 senioren uit Driebruggen en Waarder een gezellige, volledig verzorgde dag in Madurodam gehad. 

Voor foto’s van alle activiteiten kijk op de site van Wim de Boevere

SDWA 2016: ZOMERSE DORPENDAG EN UNIEKE PRUTRACE

Om 10 uur ’s ochtends werd het snel al lekker druk op het Kiela-terrein aan de Groendijck in Driebruggen. Voor alle leeftijden waren er leuke activiteiten: braderie, diverse kinderspellen, de hele dag gezellige muziek en er werd gedanst met onze linedancers.

Dit jaar hielden we voor het eerst de prutrace door de weilanden. Door de enthousiaste deelnemers en het super mooie weer werd dit een echt succes! De hele dag hebben we heerlijk weer gehad met aan het einde van de dag een spetterend en knallend feest!

Voor foto’s van alle activiteiten kijk op de site van Wim de Boevere

SDWA 2015: WAT EEN TALENT

Om 10 uur ’s ochtends werd het snel al lekker druk op het Koela-terrein aan de Groendijck in Driebruggen. Voor alle leeftijden was er weer iets te beleven: braderie, diverse kinderspelen en een echt circus! Wat is er toch veel talent in Waarder en Driebruggen!

De hele dag was het lekker weer en de dag hebben we afgesloten met een knallend feest! Natuurlijk was er dit jaar ook een fiets- en wandeltocht.

Kijk op de website van RTV Bodegraven voor een impressie van de wandeltocht.

SDWA 2014: ZON, ZEE EN STRAND

Op 14 juni 2014 vond de 9e editie van het enige echte SDWA Dorpenfeest plaats. Dit jaar stond in het thema van zon, zee & strand. Ondanks dat de zon iets achterwege bleef, hebben we wel heerlijk genoten van de zee en het strand!

Tijdens deze SDWA hebben we flink uitgepakt met veel spellen op en rond het water, de fokveedag, diverse toertochten en een cruise. Als afsluiter was er ons spetterend feest!

SDWA 2013: OLDTIMERS EN MEER

Wederom een enorm geslaagde dorpendag. Dit keer met een grandioze oldtimerrit waar de senioren naast de bestuurder plaats mochten nemen en een tour door het Groene Hart hebben gehad. Traditioneel werd dag afgesloten met een spetterend muziekfeest!

Van de hele dag is een film gemaakt door RTV Bodegraven.

DANK AAN ONZE FANTASTISCHE SPONSOREN!