fiets- en wandeltocht

Fiets -en wandeltocht 12 & 13 mei 2022

Op donderdag 12 en vrijdag 13 mei organiseren wij weer een gezellige fiets- en wandeltocht door ons mooie Groene Hart. We zullen een leuke route wandelen en fietsen met onderweg natuurlijk weer verassende tussenstops.

12 Mei wandeltocht
Het vertrek is vanaf tennisvereniging Slagvaardig (Meester Pieter van Vollenhovenstraat 16, Waarder) tussen 18.00 uur en 19.00 uur. We gaan wandelen langs bekende en wellicht voor sommige onbekende plekken in de buurt. Tussen het wandelen door zullen we zorgen voor wat leuke pauzeplekjes.

13 Mei fietstocht
OP de vrijdagavond stappen we met elkaar op de fiets vanaf Custwijc (Laageind 1, Driebruggen). Het vertrek is net als de dag ervoor tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Vanaf Custwijc zullen we een mooie route fietsen waarbij we onderweg zullen stoppen bij leuke en verrassende tussenstops. Ook dit jaar is er weer een keuze uit korte (10km) en een lange route (20km).

De fiets- en wandeltocht zijn beide gratis en geschikt voor alle leeftijden. Vooraf aanmelden is niet nodig. We bedanken Jan van Esschoten voor het uitstippelen van de routes. Nu nog hopen op een lekker zonnetje 12 en 13 mei!

OOk vrijwilliger worden?