Seniorendag

Senioren uitje 18 mei 2022

Na twee jaar afwezigheid is het seniorenuitje weer terug van weggeweest. SDWA nodigt de senioren van Driebruggen en Waarder van harte uit om aan boord te stappen van de pannenkoekenboot in Amsterdam. Terwijl we Amsterdam gaan ontdekken vanaf het water kunt u onbeperkt genieten van traditionele Hollandse pannenkoeken. Het record staat op 15 pannenkoeken. Hoeveel kunt u er op?

Bent u erbij?
Het uitje voor de senioren zal op woensdag 18 mei 2022 plaatsvinden. Bent u 65 jaar of ouder en wilt u er graag bij zijn? Geef u dan op bij Jan en Mijnie van Esschoten via 06-51107989. Opgeven kan tot en met 16 mei. Er is veel plaats, maar mocht de belangstelling te groot zijn hopen wij op uw begrip.

Handig om te weten
We gaan met twee bussen richting Amsterdam waar de boot voor ons klaar ligt. Vanaf 10.30 uur zullen de bussen klaar staan en om 10.45 zullen we vertrekken. Senioren uit Driebruggen kunnen instappen bij Custwijc, de senioren uit waarder kunnen instappen ter hoogte van de kerk.

We verwachten rond 17.00 uur weer terug te zijn in Waarder en Driebruggen. Wij gaan er vanuit dat iedereen vanaf de kerk in Waarder of Driebruggen weer zijn weg naar huis vindt. U wordt de hele dag voorzien van een hapje en een drankje.

Aan het uitje met de senioren zijn geen kosten verbonden. Voelt u zich niet verplicht, maar het is mogelijk om een bijdrage te leveren in de fooienpot. Vanwege de toenemende kosten stellen we dat zeer op prijs.

OOk vrijwilliger worden?